Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (optioneel)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
of 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa fria de manga e pepino
15 min
Gaspacho de milho e jalapeño
Brak ocen
Bulgur de laranja com legumes assados - TM5
Brak ocen
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1 godz. 30 min
Molho holandês
10 dk
Molho holandês
15 min
Gelado de coco e amendoim
8ωρ.
Molho holandês
15 min
Salada de tomate com vinagreta de framboesa
10 dk
Legumes cozidos com molho de queijo
50 min
Salada de alface com molho caesar
10 dk