Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (optioneel)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
of 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45min
Tortellini com recheio de espinafres e ricota
9 Std.
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Mousse de chocolate gelada com honeycomb
6h 30min
Tortilhas mexicanas
1h 20 min
Calda de laranja e cravinho
35 Min
Semifrio de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Bowl de salmão e arroz
30min
Arroz negro com lulas e camarão
1h 40min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Panettone
3h 30min