Espargos e batata com molho holandês
TM6

Espargos e batata com molho holandês

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Espargos e batata

  • 600 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de açúcar
  • 5 g manteiga (optioneel)
  • 700 - 750 g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
    of 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica)
  • 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos

Molho holandês

  • 20 - 40 g água
  • 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
  • 175 - 350 g manteiga
  • 4 - 8 gemas de ovo
  • ½ c. chá de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2919 kJ / 698 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten