Compatibele versies
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g broa de milho partida em pedaços
- 65 g azeite
- 400 g cebola (aprox. 3-4 cebolas) cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 300 g cenoura (aprox. 5 cenouras) cortada em pedaços
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g bacalhau, demolhado e desfiado
- 550 g abobrinha, cortada em pedaços
- 300 g batata frita palha
- 1000 g leite
- 100 g farinha
- 30 g manteiga
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada em pó
- 400 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espuma de frutas vermelhas
10 min
Bacalhau espiritual
50min
Lulas com molho mostarda e arroz
50min
Lasanha vegetariana
1h 15 min
Arroz de marisco
45min
Açorda de tomate
20 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Molho béchamel
15min
Espaguete à carbonara
40min
Glacê
5 min
Creme de legumes
35 Min
Bolo de limão
2h