Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 180 g leite
- 10 g açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 20 g farinha de trigo sarraceno
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 380 g mistura de farinha para pão sem glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 2 c. sopa de psyllium husk
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão doce
3h 10min
Gelado de açaí e banana com granola de coco
Geen beoordelingen
Tabule de cevada cor-de-rosa e pistácio
40 Min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 min
Mini-bolos de frutos vermelhos com gelado de natas azedas
5sa 45 dk
Gengibre (Modo descascar)
5 min
Fermento para bolos sem glúten
5 min
Brigadeiro de frutas secas
15 Min
Pão de forma sem glúten
1h 15 min
Pão de batata sem glúten
2 Std. 30 Min
Pão de forma sem glúten
14ωρ.
Creme cor de laranja
50 Min