Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão brioche sem glúten
2h 50min
Pão rápido
1h
Pasta de gengibre
15min
Pão caseiro
2 Std.
Bolo salgado Mediterrânico
50min
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10min
Marinada Tandoori
10min
Magia em sua casa
1h 30 min
Curcuma (Modo descascar)
5 Min
Pão naan express
20 min
Marinada jamaicana para frango
10min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min