Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas de aveia de chocolate e pera
8h
Pão de arroz sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão proteico
9 godz.
Pão mediterrâneo sem glúten
1 godz. 15 min
Gengibre (Modo descascar)
5min
Fermento para bolos sem glúten
5min
Preparado em pó para sopa rápida
10min
Conserva de maçã para rechear tartes
45 min
Pão integral, patê e almôndegas de frango
2 Std.
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1 godz. 25 min
Pão brioche sem glúten
2h 50min
Pão sem glúten
3 godz. 20 min