Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de forma sem glúten
1h 15min
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25min
Bifes de atum com molho de tomate
30min
Pão rápido
1u.
Pudim de pão com frutos do bosque
55p
Piza sem glúten havaiana
2h
Argolas doces
40min
Pão de batata sem glúten
2u. 30min
Coração de figo
40min
Pão alemão
2h
Pão brioche sem glúten
2 godz. 50 min
Pudim de pão
45min