Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 380 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g farinha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- Sal grosso q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 20 g queijo parmesão
-
20
g pinhão
of 20 g amêndoa - ½ dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 tomates maduros cortados em rodelas (7-8 mm aprox.)
- Sal q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de orégãos
- 300 g queijo mozarela cortado em rodelas (5-6 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccias
2hod.
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Focaccia de alecrim e tomate seco
1hod. 20min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2hod.
Mini calzones de espinafres feta e menta com molho ajvar
2 Std. 30 Min
Espargos e batata com molho holandês
50 min
Molho holandês
10 min.
Focaccia com cebola
2hod.
Ciabatta com azeitonas
1ωρ. 30 λεπτ.
Baklava cheesecake
3 Std. 30 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min