Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 50 g açúcar
- 350 g farinha
- 1 pitada de sal
- 1 ovo
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 250 g água
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (ver dica)
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
16
arandos secos (cranberries)
of 16 passas de uva - 16 pinhões
- 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1151.9 kJ / 275.1 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 38.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sumo de romã e framboesa (longa duração)
40min
Almôndegas com molho de tomate
10min
Tarteletes de salmão e molho holandês
30min
Purê de batata e legumes
45min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20min
Bolo das bolas
1h
Tarte tatin de marmelos
1u. 20min
Gelado de coco com cobertura de chocolate
4 godz.
Dedos de amêndoa
2u.
Granizado de limão e groselha
5min
Negra maluca
1h 10min
Ganache
20min