Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croissants
- 80 g leite
- 100 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 350 g farinha tipo 65
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
Mousse de atum
- 200 g atum de lata, em água escorrido
- 1 pitada de alho em pó
- 2 filetes de anchova, em óleo
-
250
g queijo fundido
of 250 g queijo-creme - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ pincelar e p/ temperar
- Leite p/ pincelar
- Mistura de sementes q.b. p/ guarnecer
- 200 g beringela cortada em fatias (4 mm aprox), grelhada
- 200 g curgete cortada em fatias (4 mm aprox.), grelhada
- Sal q.b. p/ temperar
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1574.1 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Argolas doces
40 min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Sopa Pho com sobras de frango
2h
Pão de festival jamaicano
1h 10min
Pierogi com carne
1 godz.
Cozer 600-1000 g de pastinaca
Geen beoordelingen
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1h 30min
Pudim de peixe-espada preto
40 min
Sumo de fruta com chá de rooibos
Geen beoordelingen
Vulcões com recheio de limão carilado
3h
Recheios para sanduíches
5 Min
Omelete de espinafres e presunto
30 Min