Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croissants
- 80 g leite
- 100 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 350 g farinha tipo 65
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
Mousse de atum
- 200 g atum de lata, em água escorrido
- 1 pitada de alho em pó
- 2 filetes de anchova, em óleo
-
250
g queijo fundido
of 250 g queijo-creme - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ pincelar e p/ temperar
- Leite p/ pincelar
- Mistura de sementes q.b. p/ guarnecer
- 200 g beringela cortada em fatias (4 mm aprox), grelhada
- 200 g curgete cortada em fatias (4 mm aprox.), grelhada
- Sal q.b. p/ temperar
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1574.1 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1h 15min
Sopa de legumes versátil
50min
Bebida de amêndoa cor-de-rosa
10 Min
Bolinhas de coco com sorvete de morango e prosecco
50min
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6 godz. 20 min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40min
Tarte de couve roxa e maçã
40min
Bolacha com morangos e chantilly
45min
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1u. 30min
Massa folhada
1u. 30min
Mousse de manga
5h 15 min
Gelado de fruta light
10 Min