Cassoulet de haricots au pesto de noix

Cassoulet de haricots au pesto de noix

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Le pesto de noix
  • 50 g de pecorino en morceaux
  • 50 g de noix décortiquées
  • 50 g de feuilles de persil fraîches
  • 100 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
Le cassoulet
  • 20 g d'huile d'olive
  • 3 gousses d'ail coupées en deux
  • 200 g d'oignons coupés en quatre
  • 120 g de carottes en morceaux (2 cm)
  • 60 g de feuilles de céleri en tronçons (2 cm)
  • 200 g d'haricots blancs secs préalablement trempés toute une nuit
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 400 g de sauce tomate
  • 200 g de bouillon de légumes
  • 1 ½ c. à café d'origan déshydraté
  • 1 c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 604 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2638 kJ / 631 kcal
Vetten 45 g
Vezels 17 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...