Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto de noix
- 50 g de pecorino, en morceaux
- 50 g de noix décortiquées
- 50 g de feuilles de persil fraîches
- 100 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
Le cassoulet
- 20 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 120 g de carottes, en morceaux (2 cm)
- 60 g de feuilles de céleri, en tronçons (2 cm)
- 200 g d'haricots blancs secs, préalablement trempés toute une nuit
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de sauce tomate
- 200 g de bouillon de légumes
- 1 ½ c. à café d'origan séché
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2638 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilles
2 godz. 20 min
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1h
Soupe espagnole végétalienne aux pois chiches et riz
13 godz. 30 min
Sarrasin aux champignons
25min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Pâte à tartiner choco-noisette vegan
20 Min
'Mac & Cheese' au butternut
45min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45min
Pain de viande
1sa 20 dk
Boulettes à l'aubergine
1h