Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di porro, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 200 g di acqua
- 150 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale
- 600 g di gnocchi, freschi
- 1 limone biologico, la scorza grattugiata di ½ limone
- 2 rametti di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiai di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1h 50min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Quiche di asparagi
1 godz.
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 min
Sciroppo al ginger
1 godz.
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Insalata greca
25min
Quiche di cipolle
1 godz. 15 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata di barbabietole
10min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min