Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a fette (5 mm)
- 300 g di melanzane, a fette (5 mm)
- 300 g di zucchine, a fette (5 mm)
- 80 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Salsa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni rossi, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori, tagliati in quattro
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Lasagne
2h
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Parmigiana di melanzane
2h
Hummus
9 Std. 20 Min
Focaccia alla farina di farro
Keine Bewertungen
Pizza alle verdure
2h 5min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2u. 40min
Gulash di patate
1h
Curry di verdure
1h