Lasagne al pesto, patate e fagiolini

Lasagne al pesto, patate e fagiolini

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Lasagne
  • 300 g di farina + q.b.
  • 3 uova
  • ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Pesto
  • 150 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm circa)
  • 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di foglie di basilico fresco lavate ed asciugate delicatamente
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Besciamella
  • 50 g di burro
  • 50 g di farina
  • 700 g di latte
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 300 g di patate pelate e a rondelle (0.5-1 cm)
  • 250 g di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24 g
Calorieën 3284 kJ / 785 kcal
Vetten 351 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...