Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate
- 150 g di albicocche secche denocciolate
- 300 g di cipolla, in quarti
- 20 g di spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di cous-cous
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 600 g di acqua
- 200 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 200 g di zucchine, a rondelle (7-10 mm)
- 150 g di peperoni, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di Feta, a dadini (5 mm)
- 2 cucchiaini di prezzemolo tritato, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di verdure
25 Min
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Minestrone
45min
Minestrone
45min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Tartare di verdure
25 Min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 godz. 5 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min