Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
of 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 754 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di verdure
25 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Polenta ai porri con topping di castagne
No ratings
Crostata al rabarbaro
55min
Tè alla cipolla e mela
15min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Zuppa di miso con verdure
40 min
Soupe de chalet
40 min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min