Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di scamorza a pezzi (3-4 cm)
Lasagne
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (1-2 mm)
-
150
g di funghi porcini a fette (1-2 mm)
of 30 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min e strizzati - 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
Besciamella
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 700 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di asparagi verdi puliti e a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1h
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45min
Gratin di broccoli e quinoa
1 Std. 10 Min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1h 45min
Pizza Margherita
2h
Papet vaudois
55min
Zuppa al vino
1h
Salsa olandese
15min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min