Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di asparagi
1 Std.
Tortini al cioccolato (senza farina)
45 Min
Vellutata di verdure
40 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Penne al tonno
35min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Torta salata di spinaci
55min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min