Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Risotto alla zucca
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Tiramisù alla stracciatella
2hod. 30min
Minestrone
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Insalata di barbabietole
10 min
Pollo con curry alla giapponese
55 Min
Tortini di riso con carne
Geen beoordelingen
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min