Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 160 g leite
- 40 g manjericão, só as folhas
- 15 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 10 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g manteiga
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
Queijo-creme
- 350 g queijo-creme
- 6 pés de cebolinho picado
- 8 folhas de manjericão
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
30
g pinhão
of 30 g noz - 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 80 g azeite
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 241.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30min
Cubos de rebuçado
Geen beoordelingen
Marinada Tandoori
10p
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
2 Std. 30 Min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40min
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30p
Tortilhas Tex-Mex com porco desfiado
1h 20 min
Torta de cogumelos
1 Std. 40 Min
Panettone
3 Std. 30 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Bagels rosa com pasta de frango, abacate e folhas verdes
1h 30min
Macarons passo-a-passo
1h 30min