Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de tomillo seco
- 800 - 900 g de arrachera, en 4 trozos (1 y 2.5 cm de grosor) y sin la telilla que la recubre
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 390.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César
15 min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 min
Hojas de parra rellenas
1 godz. 40 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30 min
Costillas teriyaki
1h 30 min
Ensalada César
10 Min
Ensalada César
20 min
Bowl de carne coreano TM6
1h
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 godz. 10 min
Sushi California
1h
Puré de papas
50 min
Salsa chimichurri
5 Min