Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva extra virgen, dividido en 2
- 225 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal, dividido en 2
-
1
pollo, cortado en 8 piezas (aprox. 1800 g)
of 8 muslos de pollo, con piel (aprox. 225 g c/u) - 225 g de tocino ahumado en cubos (aprox. 2 cm)
-
225
g de hongos cremini, en cuartos
of 225 g de champiñones, en cuartos - 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 750 g de vino tinto (p. ej. Borgoña, Pinot Noir o Shiraz; aprox. 1 botella)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 cda de harina de trigo
- 15 g de hojas de perejil fresco, finamente picado
-
puré de papa, para servir
of pasta cocida, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3978 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de res
1hod. 40min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Estofado de res TM6
4h
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Pollo georgiano con bulgur
1 Std. 15 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min