Compatibele versies
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estodado de res y cerveza
- 40 g de aceite vegetal
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos (5-6 cm) (ver tip)
- 160 g de tocino ahumado, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 160 g de cebolla, en gajos
- 90 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g harina de trigo
- 200 g de cerveza oscura, tipo Stout
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- 5 - 10 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne - 450 g de agua
- 30 g de puré de tomate
- 20 g de vinagre de vino tinto
Puré Colcannon
- 150 g de col verde, en trozos (3 cm)
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 500 g de papas, peadas y en cubos (2-3 cm)
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla, en cubos
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3366 kJ / 804 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de res
1h 40min
Carne en su jugo
35min
Carne molida
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Arroz al curry con camarones
40 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Estofado de res TM6
4 Std.