Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ceviche
- 2 litros de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 300 g de atún fresco, picado en cubos de 1 cm
- 100 g de piña fresca, cortada en cubos de 1 cm
- 30 g de pepino Alaska, sin semillas, picado en cubos pequeños
- 2 cucharadas de ají verde o rojo, picado fino
- 1 pellizco de sal
Aderezo y armado
- 90 g de jugo de limón recién exprimido
- 70 g de jugo de naranja recién exprimido
- 60 g de mango
- ¼ diente de ajo
- 25 g de cebolla
- 5 g de jengibre fresco
- 25 g de cilantro fresco
- 120 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 5 g de ají amarillo
- 10 g de hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 911.5 kJ / 217.9 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2123.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1 Std. 25 Min
Crema de camarón
45 min
Sour de melón y pepino (Mocktail)
Brak ocen
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40 Min
Donas de sushi
50 Min
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1hod. 30min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Bocados de papa y zanahoria
40 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min
Helado de vainilla y fresa
12 Std.
Pozole Blanco
1hod.