Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires, coupées en morceaux
- 25 g de courgette, coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182.7 kJ / 521.2 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 867.2 mg
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15h 25min
Pain de campagne
3h 45min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Maguro sando au thon
Geen beoordelingen
Pâte à pain maison
1h 45min
Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé
35min
Beurre beldi au zaatar
10 Min
Pain tressé aux olives
5h
Chausson nîmois
2h
Brioche espagnole
2h 45min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux olives
3 godz. 40 min