Pains du Sud en 2 façons

Pains du Sud en 2 façons

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
6 portions

Ingrediënten

La farce
  • 100 g de sardines à l'huile
  • 20 g d'olives vertes dénoyautées
  • 20 g d'amandes effilées
  • 20 g de jus de citron
La pâte à pain
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine type 65 et un peu pour le plan de travail
  • 300 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 100 g d'huile d'olive
  • 50 g d'olives noires coupées en morceaux
  • 25 g de courgette coupée en brunoise
  • 25 g de poivron rouge coupé en brunoise

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 867.2 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 2182.7 kJ / 521.2 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 59.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...