![Pains du Sud en 2 façons Pains du Sud en 2 façons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2736d4f4-5ac0-4832-8d64-29db41f7f7a2/Derivates/ee061698-a3c2-4d38-b02b-7c0d7125cf8d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires coupées en morceaux
- 25 g de courgette coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge coupé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 521.2 kcal / 2182.7 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Natrium
- 867.2 mg