Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires, coupées en morceaux
- 25 g de courgette, coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182.7 kJ / 521.2 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 867.2 mg
Alternatieve recepten
Pizza végétarienne express
50 min.
Pâte à pain maison
1h 45 min.
Pain au levain
8h
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain de seigle
4h 10min
Pizza aux palourdes
1h 45 min.
Pains de seigle plat
1h 30 min.
Mélange pour pain complet
10 min.
Pain moulé aux graines
3h 50min
Petits pains de seigle
12 Std.
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min