Pain tressé aux olives
TM6

Pain tressé aux olives

4.7 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive, pour huiler
  • 1250 g d'eau

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3028 kJ / 717 kcal
Eiwitten
18.7 g
Koolhydraten
127.3 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
7.7 g
Natrium
1839 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten