Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
3 portions

Ingrediënten

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive pour huiler
  • 1250 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1839 mg
Eiwitten 18.7 g
Calorieën 3028 kJ / 717 kcal
Vetten 13 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 127.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...