Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
3 portions

Ingrediënten

  • de lait
    250 g
  • de levure boulangère fraîche
    6 g
  • de farine T00
    200 g
  • de farine T55
    300 g
  • de sel
    10 g
  • d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
    120 - 150 g
  • huile d'olive pour huiler
  • d'eau
    1250 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 717 kcal / 3028 kJ
Eiwitten 18.7 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 127.3 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 2.3 g
Natrium 1839 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...