Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3028 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 127.3 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1839 mg
Alternatieve recepten
Sirop citron-gingembre
15 min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35 min
Pâté tamal (Anna) Métrique
Nessuna valutazione
Ricotta
16 Std. 15 Min
Boisson végétale au riz
12h
Pain toast
16 godz.
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Sorbet banane et citron vert
10min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 godz. 10 min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Polenta au gorgonzola
25 min
Penne primavera au pesto d'herbes
55min