Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 400.7 mg
Alternatieve recepten
Petits pains aux noix
4h 30 min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain pide (pain turc)
2h
Pâte à pain maison
1h 45min
Ravioles à la courgette et au poulet
1h 10min
Ciabatta italienne
3h 40min
Ricotta
16 Std. 15 Min
Pain tressé aux olives
5h
Bagel au bleu des Causses
1h 20 min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3h