Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 60 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 50 g d'olives noires, coupées en rondelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- 100 g de feta, émiettée ou en cubes
- 8 feuilles de menthe
- 2 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette jambon-épinards
35 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Pizza au pesto rouge
1h
Salade de thon, haricots et avocat
20 min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 Min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Roulé d'omelette à la vapeur, champignons sautés et salade
40 Min
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Salade de courgette, riz et thon
25 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 Min