Compatibele versies
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 120 g d'eau
- 2 - 3 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de sucre en poudre
- huile d'olive extra vierge, pour le saladier
- 200 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
Le pesto de pistaches
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 90 g de pistaches, salées et décortiquées
- ½ gousse d'ail (optioneel)
- 3 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture
- 80 g de fromage stracciatella de bufflone
- 60 g de mortadelle, coupée en tranches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 384.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4hod. 20min
Bao buns aux radis, carottes et champignons
3h
Soupe au bœuf et nouilles chinoises
45 min
Gaufre raclette
1 Std. 40 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10 min
Œufs pochés à la turque
30 min
Bao bun au porc braisé
1 Std. 20 Min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 min
Pierogi au bœuf
1 godz.
Buns au porc frits
1 Std. 30 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min