Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 340.2 mg
Alternatieve recepten
Italian sausages
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1j 55 menit
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Taleggio cheese sauce
10 min
Vanilla ice cream
12h
Sage and black garlic butter
10 min
Breakfast crescents
3h 5min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Freeform basic bread
1h 35 min