Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 340.2 mg
Alternatieve recepten
Macaroons
40min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Blueberry Jam
35 min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Vegetable and herb seasoning
4h
Chicken stock powder
6h 35min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
South African yellow rice using rice mode
20 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min