Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g ceapă, tăiată felii subțiri
- 350 g sparanghel verde, tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
- 30 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto, alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
- 60 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
-
1
linguriță fire de șofran (vezi recomandarea)
of 1 pliculeț pudră de șofran - 1 - 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
- 20 g unt
- parmezan ras, pentru servit
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle la pahar, cu șampanie și fructe de pădure
3 Std. 40 Min
Brioșe cu dovleac și topping Streusel
25 min
Budincă din griș
20 min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 min
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
45 min
Păsărele din griș dulce
40 min
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1 godz.
Bundt sărat cu cartofi
1 godz. 55 min
Sauté de sparanghel
15 Min
Legume la aburi cu hummus de conopidă
45 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 Std. 20 Min
Budincă de griș
15 Min