Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g ceapă, tăiată felii subțiri
- 350 g sparanghel verde, tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
- 30 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto, alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
- 60 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
-
1
linguriță fire de șofran (vezi recomandarea)
of 1 pliculeț pudră de șofran - 1 - 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
- 20 g unt
- parmezan ras, pentru servit
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 Min
Fulgi de ovăz cu compot de piersici
8 Std. 45 Min
Salată Cobb
1j
Supă cremă de sparanghel
25 min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Geen beoordelingen
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Salată de fenicul proaspăt
10 min
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Geen beoordelingen
Crevete cu chilli și usturoi
10 min
Pâté de ciuperci
1j 25 menit
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1j 20 menit