Melanzani sous-vide

Melanzani sous-vide

3.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Melanzani in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    4 EL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    1500 g
  • Knoblauchzehen mit dem Messer angedrückt
    1 - 2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 588 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 681 kJ / 162 kcal
Vetten 15 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...