Apparaten en accessoires
山藥蛤蜊蒸雞肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份
Ingrediënten
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
573.2 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
748.3 kJ /
178.9 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
201 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan