山藥蛤蜊蒸雞肉
TM6 TM5

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 日式醬油
  • 535 克 水
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
  • 15 克 鈕扣菇 ,泡軟
  • ½ 茶匙 糖
  • 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Voeding
per 1 人份
Calorieën
748.3 kJ / 178.9 kcal
Eiwitten
21.1 g
Koolhydraten
12.6 g
Vetten
4.9 g
Verzadigd vet
201 g
Vezels
0.9 g
Natrium
573.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten