山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 573.2 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 748.3 kJ / 178.9 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 201 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...