五穀高纖粽

五穀高纖粽

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u. 40min
15 顆

Ingrediënten

準備作業
  • 乾香菇
    15 朵
  • 粽葉 (詳見要訣)
    40 片
  • 600 克
餡料
  • 15 克
  • 竹筍 切15塊
    220 克
  • 去皮熟栗子
    15 顆
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    15 克
五穀米
  • 1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 長糯米 泡水3小時,瀝乾
    250 克
  • 五穀米 泡水3小時,瀝乾
    200 克
  • 冷凍毛豆仁 不須解凍
    60 克
  • 地瓜 黃肉,切塊約 3 公分
蒸煮粽子
  • 800 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 顆

Natrium 381.9 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 732.5 kJ / 175.1 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 36.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...