韓式皇家炒年糕

韓式皇家炒年糕

3.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 醬油
    75 克
  • 50 克
  • 香油
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    1 粒
  • 白芝麻 多備一點
    1 茶匙
  • 牛小排 切絲
    100 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    5 朵
  • 沙拉油
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    ½ 粒
  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 小黃瓜 (optioneel) 切絲
    50 克
  • 韓式條狀年糕
    500 克
  • 300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.1 g
Calorieën 2172 kJ / 551 kcal
Vetten 17.6 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 90.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...