培根四季豆卷佐百里香奶油

培根四季豆卷佐百里香奶油

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 馬鈴薯 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮四季豆
    200 克
  • 培根片 (約100克)
    8 片
  • 奶油
    80 - 100 克
  • 新鮮百里香
    1 - 2 茶匙
    1 茶匙 乾燥百里香

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8 g
Calorieën 1596 kJ / 382 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...