日式叉燒

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u.
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 豬五花肉 整塊,去皮,約15 公分寬
    1000 克
  • 醬油
    240 克
  • 清酒
    240 克
  • 125 克
  • 480 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 30 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 完整食譜

Natrium 13536.1 mg
Eiwitten 114.8 g
Calorieën 25696.5 kJ / 6141.6 kcal
Vetten 531.6 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 193.3 g
Koolhydraten 155.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...