Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 小排骨, 切塊(長3公分,寬約2公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 2 片 薑
- 3 - 4 粒 蒜頭
- 1 根 新鮮辣椒, 去籽切段
- 1 大匙 油
- 20 克 蔭豆豉
- 1 大匙 醬油膏
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉, 與10克水調勻
- 500 克 水
- ½ 根 蔥, 切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1258 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 1.5 g