滷油豆腐

滷油豆腐

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 黑麻油
    20 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 切段(約4公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 600 克
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒
    1 枝
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 油豆腐
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 29.5 g
Calorieën 2694 kJ / 644.5 kcal
Vetten 34 g
Vezels 7.5 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...