橙汁燒雞
TM31 TM5 TM6

橙汁燒雞

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分)
  • 1 顆 香吉士, 取果肉和皮屑
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 冰糖粉
  • 2 ½ 茶匙 太白粉
  • 150 克 柳橙汁

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1178 kJ / 281 kcal
Eiwitten
45.2 g
Koolhydraten
7.3 g
Vetten
6.9 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten