橙汁燒雞

橙汁燒雞

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 香吉士 取果肉和皮屑
    1 顆
  • ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 太白粉
    2 ½ 茶匙
  • 柳橙汁
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 45.2 g
Calorieën 1178 kJ / 281 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 7.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...