Apparaten en accessoires
橙汁燒雞
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
香吉士 取果肉和皮屑1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
太白粉2 ½ 茶匙
-
柳橙汁150 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
45.2 g
Calorieën
1178 kJ /
281 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快速晚餐
10 recepten
Taiwan
Taiwan