Apparaten en accessoires
孜然松阪豬
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油1 茶匙
-
乾辣椒碎片2 大匙
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切段1 根
-
孜然粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
松阪肉 與紋路垂直切成薄片200 克
-
紫洋蔥 切絲100 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.173 g
Calorieën
595 kJ /
142 kcal
Vetten
8.135 g
Vezels
3.39 g
Koolhydraten
3.678 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
東南亞風味在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan