蔥爆筍絲豬肉

蔥爆筍絲豬肉

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 豬里肌肉 切絲
    300 克
  • 醬油
    25 克
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 1 大匙
  • 香油
    1 大匙
  • 黑胡椒粉
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 切段
    50 克
  • 熟竹筍 切絲
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.8 g
Calorieën 1013 kJ / 242 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...