Apparaten en accessoires
蔥爆筍絲豬肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
豬里肌肉 切絲300 克
-
醬油25 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 大匙
-
香油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
蔥 切段50 克
-
熟竹筍 切絲200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1013 kJ /
242 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
9.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
胃口大開下飯菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan