香料薯泥佐炸豬腹肉

香料薯泥佐炸豬腹肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    60 克
  • 帶皮五花肉 切成細條狀(寬約0.5公分)
    300 克
  • 葵花油 油炸用
    200 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    4 顆
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)
    800 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 雞高湯
    250 克
  • 小茴香籽
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 匈牙利辣紅辣椒粉
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1863 kJ / 445 kcal
Vetten 32.3 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 26.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...