泰式酸辣炒菇

泰式酸辣炒菇

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 80 克
  • 新鮮綜合菇類 切片,或剝成一口大小
    300 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 切塊
    5 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1
  • 魚露
    10 克
  • 蠔油
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 九層塔
  • 檸檬汁
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1084.8 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1068.2 kJ / 255.3 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 23.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...