Apparaten en accessoires
香魚甘露煮
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u.
6 人份
Ingrediënten
-
香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭4 - 6 隻
-
水1000 克
-
蔥 用刀身拍後打結100 克
-
糖80 克
-
清酒200 克
-
醬油150 克
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Natrium
1425.9 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
768 kJ /
183.6 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
17.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan
通向世界的窗口
30 recepten
Taiwan
Taiwan