Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 克 洋蔥 ,切塊,( 約半顆)
-
90
克 水梨 ,切塊
of 90 克 蘋果 ,切塊 - 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 30 克 醬油
- 5 克 韓國麻油
- 20 克 味醂
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 90 克 洋蔥 ,切半
- 60 克 紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊
- 80 克 新鮮香菇 ,切半
- 4 粒 蒜頭
- 1 新鮮青辣椒 ,去除梗
- 25 克 油
- 200 克 火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花
- 150 克 美生菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 843.5 kJ / 201.6 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 471.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Ninguna valoración
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Ninguna valoración
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Ninguna valoración
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Ninguna valoración
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Ninguna valoración
黑松露干貝蔬菜塔
Ninguna valoración
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Ninguna valoración
焗烤肉醬茄子捲
Ninguna valoración
水牛辣雞小漢堡
Ninguna valoración
橙香地瓜肉桂捲
Ninguna valoración
泰式蔬食咖哩
Ninguna valoración
酸辣小卷
Ninguna valoración