Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 克 洋蔥 ,切塊,( 約半顆)
-
90
克 水梨 ,切塊
of 90 克 蘋果 ,切塊 - 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 30 克 醬油
- 5 克 韓國麻油
- 20 克 味醂
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 90 克 洋蔥 ,切半
- 60 克 紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊
- 80 克 新鮮香菇 ,切半
- 4 粒 蒜頭
- 1 新鮮青辣椒 ,去除梗
- 25 克 油
- 200 克 火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花
- 150 克 美生菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 843.5 kJ / 201.6 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 471.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30min
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
水牛辣雞小漢堡
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
鱈魚排配柑橘奶油
50 menit
秋田烤米棒鍋
Geen beoordelingen