Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
TM6 TM5 TM31

Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g onions, cut in quarters
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g canned crushed tomatoes
  • 1000 g raw squid rings
  • 3 portions squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water
  • 200 g brandy
    of 200 g white wine
  • 50 g water (optioneel)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
973 kJ / 234 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
10 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten