Apparaten en accessoires
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (optioneel)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
973 kJ /
234 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Spain
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Curry chicken
1j
Hot and sour soup
20 menit
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 menit
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 menit
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1j 20 menit
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 menit
Curry Chicken
1j
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1j 25 menit
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 menit
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3j 30 menit
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 menit
Curry Fish
35 menit