![Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta) Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A6031C9-8F6F-4447-8657-53D46D2731EF/Derivates/A1F9A250-608C-47A0-AF7B-8E6C923C843A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1000 g raw squid rings
- 3 portions squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water
-
200
g brandy
of 200 g white wine - 50 g water (optioneel)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry Chicken
1 godz.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
BBQ Seasoning
Geen beoordelingen
Roasted banana affogato
Geen beoordelingen
Clams marinières
30 min
Summer seafood soup
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Hot and sour soup
20 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min