Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)

Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

  • onions cut in quarters
    350 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    100 g
  • raw squid rings
    1000 g
  • squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water
    3 portions
  • brandy
    200 g
    200 g white wine
  • water (optioneel)
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • ground pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 973 kJ / 234 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...