Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Voeding
- per 16 rebanadas
- Calorieën
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 340.6 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 4763.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min