Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 340.6 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 4763.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Chapata con masa madre
17hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min