Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- 330 g de azúcar
- 240 g de claras de huevo (aprox. 6 claras) a temperatura ambiente durante 24 horas
- 1 pellizco de cremor tártaro (optioneel)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Relleno
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- 500 g de frutas frescas variadas (p. ej. 2 rodajas de piña, ½ mango, 2 kiwis, 1 trozo de papaya, 1 pitahaya)
- 3 maracuyás
- 24 frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1848 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 78.5 mg
Alternatieve recepten
Frangipan de almendra
15 min
Minipavlova de frutos rojos
3h 30 min
Pavlova
5h 20min
Tartas de limoncello
3h 15min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Masa sablé
10 min
Papas Dauphine
1h 40min
Ganache de chocolate
45 min
Ganache de chocolate
35 min
Mi Paris Brest
1hod. 30min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.