Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- 330 g de azúcar
- 240 g de claras de huevo (aprox. 6 claras) a temperatura ambiente durante 24 horas
- 1 pellizco de cremor tártaro (optioneel)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Relleno
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- 500 g de frutas frescas variadas (p. ej. 2 rodajas de piña, ½ mango, 2 kiwis, 1 trozo de papaya, 1 pitahaya)
- 3 maracuyás
- 24 frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1848 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 78.5 mg
Alternatieve recepten
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35 Min
Tulipas
50min
Sabayón TM6
15min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Masa sablé
10 min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Toronjas confitadas
13h 30 min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Islas flotantes
1h 45min
Tartaletas de masa sablé con chocolate y fresas
2h
Pavlova
5h 20min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 Std. 40 Min