Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación de cereales
- 30 g de harina de maíz, (polenta)
- 20 g de avena
- 10 g de salvado de trigo
- 60 g de agua mineral
Masa
- 100 g de harina integral
- 300 g de harina
- 40 g de azúcar morena
- 10 g de sal
-
30
g de levadura prensada fresca
of 10 g de levadura seca instantánea - 30 g de arroz integral cocido
- 30 g de miel
- 120 g de leche
- 180 g de agua mineral, a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
- 1 cucharada de avena
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de girasol
- 1 cucharada de semillas de linaza
- 1 cucharada de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.24 g
- Koolhydraten
- 20.63 g
- Vetten
- 1.98 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Pan al vapor
1 Std. 30 Min
Pan integral con linaza
29 godz.
Pan plano de centeno
2 Std. 10 Min
Cheese-cake de tofu
1 Std. 15 Min
Pan de soda
35 Min
Pastel rayado
3h
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 Std.
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan integral
3h
Pan de centeno con masa madre
2h 50min