Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de azúcar refinada
- 70 g de harina
- 130 g de azúcar morena
- 3 huevos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cucharadita de canela en polvo
- 200 g de ciruelas, chicas, a la mitad y sin hueso
- 50 g de chocolate amargo, troceado
- 1 vaina de vainilla
- 200 g doble crema (48% grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 pizca de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1386 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Tarta de piña y coco
1h
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40min
Mermelada de zanahorias
1 Std. 5 Min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Torta de cielo
50min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 godz.
Tarta de pera y almendra
25min
Pastel de durazno y ciruela
1h
Galletas de almendra
1 godz. 20 min
Tartalaza
1h 30min