Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de azúcar refinada
- 70 g de harina
- 130 g de azúcar morena
- 3 huevos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cucharadita de canela en polvo
- 200 g de ciruelas, chicas, a la mitad y sin hueso
- 50 g de chocolate amargo, troceado
- 1 vaina de vainilla
- 200 g doble crema (48% grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 pizca de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1386 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Tarta de peras y almendra
1h 20min
Crumble de plátano y pera
30 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Tulipas
50 Min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2 Std.
Clafoutis de frutos rojos
1 godz. 30 min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Tartas de nuez
1 godz.
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.
Alfajores
1 godz. 30 min
Tarta de Santiago
45 min