Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 100 g de calabaza, de temporada (ver tip), sin semillas, en cubos
- azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
- mantequilla, la necesaria para engrasar
Merengue
- 4 claras de huevo, a temperatura ambiente
- 2 pizcas de cremor tártaro (optioneel)
- 4 cdas de azúcar refinada
Roux de calabaza
- 80 g de leche
- 4 cdas de azúcar
- 1 cdita de canela en polvo
- 15 g de mantequilla
- la ralladura de 1 naranja
- 55 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1240.3 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 91.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45min
Yogur de blueberry TM6
13h
Medallones vegetarianos
1h 10 min
Trufas de cocoa y avena
15min
Pastel de calabaza
1h 25min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1u. 30min
Tzimes de zanahoria
40min
Pastel de calabacita
1h 15 min
Curd de frutos rojos TM6
20min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Puré de calabaza natural
1u.