Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
2 porciones

Ingrediënten

  • 60 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de sal
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de goma xantana (4 g)
  • fécula de maíz para enharinar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 1411.5 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 774.7 kJ / 185.2 kcal
Vetten 4.6 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 28.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...