Apparaten en accessoires
Reducción de vino tinto
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
300 g
Ingrediënten
-
500 g de vino tinto
-
500 g de azúcar
-
½ cucharadita de pimienta negra en grano (optioneel)
-
1 palo de canela
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
8.5 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
3305 kJ /
790 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
172 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1u.
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Huevos pochados
25min
Pisco sour
10min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2u. 30min
Crème brûlée
4u. 30min
Filete a la pimienta
1u. 40min
Filete de res con salsa de vino tinto
1u. 30min
Salsa Bernesa TM6
20min
Reducción de vinagre balsámico
1u. 20min
Paté de salmón ahumado
1u. 10min
Filete a la pimienta
20min